Healthy Academy

Shiny Healthy People Academy

Shiny Healthy People Academy

Ik wil graag dat zoveel mogelijk mensen gezond worden en blijven, zodat ze de energie krijgen om te doen wat hen gelukkig maakt. 

Soms heeft iemand simpelweg niet de tijd of ruimte om in een intensief 1 op 1 traject te stappen. Anderen voelen een bepaalde drempel om in therapie te gaan, of soms zijn wachtlijsten ook erg lang. Om deze reden bied ik hier graag laagdrempelig en zo betaalbaar mogelijk e-books aan die je al een heel eind op weg kunnen zetten.

In de toekomst zullen hier ook masterclasses en online programma’s te vinden zijn, die je thuis op jouw tempo kan volgen.

E-book 11 Energyhacks

Voel jij je soms uitgeblust, vermoeid ook al heb je veel geslapen, alsof je je door de dagen heen moet slepen?

Dan is dit e-book iets voor jou!

Je vindt in dit e-book:

– Simpele en meteen toepasbare tips die reeds vanaf enkele minuten per dag je energiepeil flink kunnen verhogen.

– Kennis en uitleg: waarom verhoogt deze tip je energie en hoe werkt dat precies?

– Uitleg bij elke tip over hoeveel tijd en geld de tip jou zal kosten.

– Een Energytracker om je energiepeil te evalueren, die je kan invullen voor en na een periode die jij uitkiest voor jezelf waarin je enkele tips toepast.

 

 

Tijdelijk aan €6.99 ipv €10.

E-book Bioritme en slaap

Als je een tijdje moeilijker kan inslapen of doorslapen kan dit enorm wegen op onze mentale en fysieke gezondheid. Slaap is cruciaal om ons goed in ons vel te voelen en het leven te leiden waar we van dromen.

Ervaar jij slaapproblemen? Dan is dit e-book mogelijks interessant voor jou.

In dit e-book vind je:

– Uitleg over het belang van slaap en bioritme om gezond, gelukkig en fit door het leven te gaan.

– Praktische tips die je meteen kan toepassen om je slaap en bioritme te herstellen.

– Uitleg bij elke tip: waarom kan deze tip je slaap ondersteunen en hoe werkt dat dan?

– Een slaaptracker om je klachten te evalueren, die je kan invullen voor en na een periode die jij uitkiest voor jezelf waarin je deze tips of enkele tips toepast.

.

Tijdelijk aan €6.99 ipv €10.

E-book Bundel Glutenvrij, melkvrij & vrij van geraffineerde suikers

Ben je intolerant voor of allergisch aan gluten, bepaalde granen, geraffineerde suikers, lactose of dierlijke melkeiwitten? Of mag of wil je deze om een andere reden een tijdje niet meer eten?

Dan is deze bundel van 2 e-books iets voor jou!

Het kan een hele zoektocht zijn om je vertrouwde boterham met kaas, koekjes of klassieke spaghetti op een gezonde manier te vervangen.

In deze bundel van 2 e-books vind je alternatieven die kant-en-klaar zijn en recepten om brood, pasta, koekjes, krakotjes, pizza, … en ook geraffineerde suikers, kaas, melk en yoghurt te vervangen op een darmvriendelijke manier.

Ook voor mensen die niet intolerant of allergisch zijn aan deze voedingsmiddelen kan het waardevol zijn om deze wat vaker te vervangen door alternatieven zodat het eetpatroon gevarieerder wordt. Een gevarieerd voedingspatroon is de sleutel naar gezondheid.

Je krijgt in deze bundel ook een korte uitleg over gluten en waarom het interessant kan zijn voor iedereen om deze iets minder vaak te eten.

Tijdelijk aan €12.99 ipv €16.

Symptomen waarbij EMDR kan helpen

De verstrekte informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Ik stel geen diagnoses of bied geen medische behandeling. Bij klachten, symptomen of ziekte, raadpleeg je arts.