Orthomoleculair KPNI traject

JOUW WEG NAAR EEN GEZOND LEVEN

Zo werkt het

In het orthomoleculaire KPNI traject gaan we op zoek naar mogelijke oorzaken van jouw gezondheidsklachten. We stellen een vgepersonaliseerd plan samen: we kijken hoe gezonde voeding en levensstijl jou mogelijks kunnen ondersteunen naar meer energie en een betere gezondheid.

SESSIE 1 | intake | 1u30

We starten met een uitgebreid intakegesprek waarin ik luister naar jouw verhaal en hulpvraag. We bekijken je voedingsdagboek (dat je voor je eerste sessie bijhoudt en dat ik voor je komt reeds geanalyseerd heb). Ik zet je op weg met enkele eerste interventies op vlak van voeding en leefstijl die je achteraf toegestuurd krijgt in een uitgebreid actieplan op maat, samen met voor jou relevante e-books met recepten en alternatieven.
Optioneel: we bepalen je (omega 3) vetzurenprofiel via een vingerprik bloedtest.

SESSIE 2 | film | 1u15

We verfijnen je actieplan en leggen de "film" van jouw klachten: we denken verder na over factoren die mogelijks mee hebben geleid tot je huidige klachten. We bekijken verdere mogelijke ingangen en oplossingen die kunnen helpen om tot duurzaam herstel te komen.

OPVOLGSESSIE(S) | 1u

We evalueren hoe je je voelt, waar je eventueel op botst en sturen bij waar nodig. Meestal zijn er één of twee opvolgsessies nodig. Daarna kan je zelf aan de slag met je behandelplan en heb je meer controle over je gezondheid.

TARIEVEN

Intake, 1u30: €195. Inbegrepen: actieplan op maat + voor jou relevante e-books.
Opvolgsessie 1, 1u15: €125.
Opvolgsessie 2, 1u: €105.
Ook na opvolgsessies krijg je besproken interventies toegestuurd.
Je kan ook kiezen om enkel te starten met een intake. Hoeveel opvolgsessies hierna volgen bepalen we samen afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Klachten waarmee het KPNI traject jou mogelijks kan helpen

Ben jij op zoek naar kennis & interventies
die kunnen helpen bij

Plan hier je intake sessie

Is jouw traject afgerond?
Je bent nog steeds welkom!

De verstrekte informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Ik stel geen diagnoses of bied geen medische behandeling. Bij klachten, symptomen of ziekte, raadpleeg je arts.