KPNI traject

JOUW WEG NAAR EEN GEZOND LEVEN

Zo werkt het

In het orthomoleculaire KPNI traject gaan we op zoek naar de oorzaken van jouw (chronische) gezondheidsklachten en stellen een volledig gepersonaliseerd plan samen. Met gezonde voeding en levensstijl bouwen we aan een duurzame oplossing voor je klachten, zodat je met meer energie en een betere gezondheid door het leven kan.

SESSIE 1 | intake | 1u30

We doen een uitgebreide anamnese en analyse van je probleem en zorgen dat je vraag helder is. We analyseren je voedingsdagboek (dat je voor je eerste sessie bijhoudt) en je wordt op weg gezet met enkele eerste interventies.
Optioneel: we bepalen je (omega 3) vetzurenprofiel via een vingerprik bloedtest.

SESSIE 2 | film | 1u15

We verfijnen je behandel- en actieplan en leggen de "film" van jouw klachten: we analyseren alle factoren die mee hebben geleid tot je huidige klachten. We bekijken alle mogelijke ingangen en oplossingen om tot herstel te komen.

OPVOLGSESSIE(S) | 1u

We evalueren hoe je je voelt, waar je eventueel op botst en sturen bij waar nodig. Meestal zijn er één of twee opvolgsessies nodig. Daarna kan je zelf aan de slag met je behandelplan en heb je zelf de controle over je gezondheid.

Klachten waarmee het KPNI traject jou kan helpen

Ben jij op zoek naar

Plan hier je intake sessie

Is jouw traject afgerond?
Je bent nog steeds welkom!

Voel je je nog niet klaar voor een intensief traject?

Of ben je reeds goed op weg met een gezonde levensstijl?

Dan kan je bij mij terecht voor: