Reviews

Wat zeggen cliënten?

Stephanie S.

“Ik koos voor Fran omdat zij staat voor een holistische en wetenschappelijke aanpak. Fran is een wijze vrouw, een vat vol kennis. Door haar gericht en concreet advies met heldere doelen, mildheid en veilige traumatherapie sta ik nu sterker dan ooit.

 
Ik had zware fysieke en psychische stressklachten. Ik zeulde jarenlang verdriet mee. Ik had actieve, pijnlijke endometriose. Ik had pms met iedere maand wekenlange hoofdpijn, vermoeidheid en depressieve gevoelens. Stap voor stap hebben we dit aangepakt. Ik eet anders, neem de juiste supplementen, denk anders, kijk anders en voel me vrij. 
 
Omdat ze alles haarfijn en met liefde uitlegt, ben ik niet alleen begeleid maar sterk empowered. Mijn kracht mogen ontdekken dankzij haar was life-changing. Ik wens het iedereen toe.”.

Liesbeth C.

“Voordat ik Fran leerde kennen hoorde ik mezelf zeggen ‘ik heb het gevoel dat ik met praten alleen niet meer verder kom. Misschien moet ik eens iets anders proberen.’ Iemand anders raadde me EMDR aan en zo kwam Fran op mijn pad. Wat ben ik blij en dankbaar voor die doorverwijzing. Fran is zo een lieve en warme vrouw. Haar begeleiding heeft me al zo veel gebracht. Toen ik haar wat beter leerde kennen bleek ze ook extreem veel kennis te hebben over voeding en het menselijk lichaam. Nu heb ik iemand in mijn leven die zowel op mentaal als fysiek vlak advies kan geven. Hoe fantastisch! Ik kan Fran alleen maar aanbevelen.”

Jen Ti

“Moest ik kunnen, ik zou nog meer sterren geven…

Echt een aanrader om bij haar te gaan! Ongelooflijk deskundige therapeute, neemt echt haar tijd om grondige begeleiding te geven en ze is oprecht geïnteresseerd/medelevend op een professionele wijze. Hands-on aanpak. Al zeer veel van haar bijgeleerd en heb steeds een goed gevoel gehad bij ons contact. Ik woon niet in de buurt maar omwille van haar kwalitatieve begeleiding, is de afstand minder erg. Dus als je even moet rijden, het is de afstand meer dan waard + er kan ook ruimte zijn voor op afstand contact te hebben.

Zelf bij haar ten rade gegaan ifv fertiliteit (zeer deskundig) maar je kan bij haar ook ten rade gaan voor vele andere situaties. Bedankt Fran!”.

Kirsten M.

“Fran heeft me wegwijs gemaakt in de vele onderzoeksresultaten en me concreet advies gegeven qua voeding en leefstijl. Ik voel me pakken beter.
Aanrader! 😊”.

Ann D.B.

“Na 6 maanden dagelijks gebruik van de Omega 3 olie en collageen, wil ik graag mijn positieve ervaringen delen.

Voorheen vertrouwde ik op ontstekingsremmers om artrose en andere fysieke pijnen na inspanningen te onderdrukken. Ik merkte vanaf de inname van de olie een opvallende vermindering van de pijn. Mijn gewrichten voelen minder stijf aan en ik recupereer gemakkelijk na fysieke inspanningen wat mij energie geeft om verder te bewegen! Ik heb de afgelopen 6 maanden geen enkele ontstekingsremmer genomen!

Bovenop kreeg ik er gratis bij: een opmerkelijke verbetering van mijn atopisch eczeem.”