Omega 3

Op pubmed vind je een 36.000-tal studies over Omega 3, wat meteen aantoont hoe belangrijk deze vetzuren zijn voor ons lichaam. Ze spelen een belangrijke rol in de gezonde werking van alle cellen in je lichaam en dus ook voor je gezondheid. 

Ben je benieuwd waarom het interessant is om jouw Omega 3 niveau te laten testen, of waarom je een Omega 3 supplement zou bijnemen? Lees dan vooral verder.

Waarom is Omega 3 belangrijk?

De gezondheid van je cellen

Gezondheid begint bij gezonde cellen. Om gezond te zijn wil je dat al jouw cellen een gezonde celrand hebben die heel soepel is.

Dit is belangrijk om voedingsstoffen op te nemen, afval uit te scheiden en te communiceren met andere cellen.

Om soepel te zijn horen de juiste stoffen in de celrand aanwezig te zijn. Omega 3 vetzuren zijn één van die stoffen die je in je celrand wil.

Belangrijk om te weten is dat geen enkel supplement een gezonde levensstijl vervangt. Gezonde voeding, beweging en het managen van je stresslevels blijven altijd het belangrijkst als je optimaal gezond wil zijn en blijven.

Omega 3 vetzuren dragen bij aan:

Wil je je Omega 3 opkrikken?

Vette vis & zeewier

Omega 3 vetzuren vind je in vette vis en zeewier. In het beste geval eet je elke week 2x vis en 1x schaaldieren, aangevuld met met 1x zeewier. 

Wanneer uit een bloedprik blijkt dat je een Omega 3 tekort hebt (wat jammer genoeg bij velen het geval is), kan je dit aanvullen met een hoogwaardig supplement.

Zeewier groeit heel snel en neemt daardoor minder vervuiling op. Het is enorm voedzaam en bevat veel aminozuren, mineralen en vitaminen. Vissen bevatten Omega 3 doordat ze zeewier eten! En als jij het eet, belast je er de oceaan niet mee.

Twijfel je? Laat je testen!

Plan hier je Omega 3 bloedprik. Deze test is gratis als je intekent als je intekent voor een Omega 3 kuur van 6 maanden. Anders kost de test, net zoals in een labo, €85.

Wil je een Omega 3 kuur bestellen?

Heb je interesse in een Omega 3 kuur? Laat je info achter in het formulier hieronder en je krijgt alle uitgebreide info meteen in je mailbox. 

Je kan ook altijd langskomen in mijn praktijk voor een bloedtest. Dan leg ik je meteen ook alles uit dat je moet weten en zetten we jouw bestelling klaar.

De verstrekte informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of ter vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Bij symptomen of ziekte, raadpleeg je arts.